Hamsi Eskişehir’de karaya oturdu

Sezonda kuyrukların kopacağı bir haftaya girmiş olduk bu maçla birlikte. Bu maç her iki tarafa da çok ağır geldi.

Son yarım saatte Şenol güneş Yattara değişikliği ile hayal kırıklığı yarattı. Bi ayağı sürekli çizginin üstünde olan bi oyuncudan ne bekliyorsun Şenol hoca. Ortasahalar bitmiş göbek bomboş, sen çizgi adamı alıyorsun. Yattara da futbolcudan çok kafasında acayip şapkalar olan amigo hissi veriyor. Futbolla alakası kalmamış.

Bir de Umut Bulut vakkası izledik. Son yarım saatte nefis 3 pozisyonu harcadı resmen. Bu zamana kadar çok katkıda bulunmuş olabilirsin, ama bu sana şampiyonluk maçında 4e 2 giderken 30 metreden şut çekme hakkı vermez umut efendi.

Bir diğer şok da eskişehirden izledik. Onlar da maçı kaldıramadı. İlk yarısı normal seyreden oyun sonlara doğru şampiyonluk gölgesi altında geçti. Bazı anlarda eskişehir maçı bıraktı, kendi kalesine bile gol atabilir diye düşünüyorduk ki trabzonda son savaşçı Jaja da sallanmaya başlayınca onlar da umudu kesip gol aramaya başladılar.

Bundan sonra ne mi olur; fener bucaya 3 tane atar, bu lig de böyle biter. Haydi geçmiş olsun.

Özet için buyrun LigTV

ESKİŞEHİRSPOR: 0  TRABZONSPOR: 0

STAT: Atatürk
HAKEM: Bülent Yıldırım

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Veysel, Nadarevic,Volkan, Burhan (Dk. 85 Erkan), Doğa (Dk. 82 Bülent), Pele, Alper, Sezer, Batuhan (Dk. 78 Ümit)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

TRABZONSPOR: Tolga, Giray, Mustafa (Dk. 90 Barış), Egemen, Cale, Selçuk, Colman (Dk. 83 Pawel), Alanzinho (Dk. 71 Yattara), Jaja, Burak, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

SARI KARTLAR: Dk. 50 Umut, Dk. 56 Egemen, Dk. 79 Sezer, Dk. 90 Alper

Yorum Bırakın