TT Arena karmaşası

Yıldırım Demirören gitti, Fikret Orman geldi “İlk icraatım İnönüYü yıkmak olacak” dedi ve iyi halt etti. Günlerdir Galatasaray tarafı hayır efendim olmaz diyor, Beşiktaş tarafı ise Suat Kılıç gelsinde bir nokta koyalım diye resmen zorla Galatasaray’ın stadında oynamak istiyor. Bir Fenerbahçe’li olarak açıkçası uzaktan uzaktan oturup gülerek izliyorum iki tarafıda tabi herkes Fenerbahçe gibi hem stad yapıp hemde aynı anda maçları oynayamıyor :) Tamam buradan itibaren olaya tarafsız yaklaşıyorum.

spor Bakanı Suat Kılıç derki Beşiktaş bir yıl TT Arena’da, bir yılda Şükrü Saraçoğlu’nda oynayacak maçlarını yahu böyle saçmalık olur mu? Siz Türkiye’yi İtalya mı sandınız İnter Milan ve AC Milan yıllardır aynı stadta oynuyor olabilir ama burası Türkiye burada o tarz işler olmaz. Bu işten hem Beşiktaş, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe zarar görecektir. Üstelik önümüzdeki sezon beşiktaş maçlarını Kadıköy’de oynayacaksa maçlarını bu işte Kadıköy halkıda zarar görecektir çünkü bir ton kavga olay meydana gelecek Beşiktaş Kadıköy’de kendi sahasındaki maçta (koftiden kendi sahası) olurda Fenerbahçe’yi yenerse ne olacak Kadıköy’de sevinmeye kalkmayacak mı? sonra kavgalar çıkmayacak mı? Siz kalkıp böyle saçma işler yaparsanız ondan sonra Futbol Terörü var diye dert yanamazsınız kimseye Türkiye’de iki büyük kulüp aynı stadı kullanamaz ben bunu bilir bunu söylerim.

Ya stadı tamamen yıkmadan etap etap yapacaksınız yada tıpkı TT Arena gibi farklı bir yerde stad inşa edilecek bundan başka yol yok gibi görünüyor. Aslında şehir dışında fazladan bir stad yapılabilir sonuçta devamlı yok Avrupa Şampiyonası yok Olimpiyatlar yok Dünya Kupası falan bir sürü şeye aday oluyoruz fazladan bir stad fena olmaz bence. İnönü bir iki yıl daha yıkılmaz diğer stad yapılınca BJK orada oynar maçlarını bu arada İnönü baştan yapılmış olur. Kimsede zarar görmez bu işte he bir tek Devlet Hazinemiz görecek az biraz zarar ama sonuçta o parada bizlerin taraftarın vatandaşın cebinden abuk sabuk şekillerde saçma sapan kesintilerle alınan paralar olduğu için de sorun olmaz benzine %2 lik zamla çıkartırlar zaten o parayıda hemen. Konu nerden nereye geldi :)

Son söz; Olmaz öle şey keserim topunuzu, gidin başka yerde oynayın…

Yorum Bırakın