Fenerbahçe dörtledi

Fenerbahçe Vaslui deplasmanından 4-1 lik net bir skorla döndü. Kadıköy’de ki 1-1 lik maç sonrası açıkçası çok umutsuz ve tedirgindim. Fakat bugün Fenerbahçe bizlere birkez daha gösterdi ki önce bi stres altına girecez sonra herşey elden gidiyor gibi olacak artık son noktada basıyor gaza.

Kadıköy’de ki maçtan farklı olarak sahada Stoch ve Semih’in yerine Caner Erkin ve Mehmet Topuz ile başladı ve çok doğru bir karar verdi. Caner 12. dakikada her ne kadar Vaslui’nin tecrübesiz defansı sayesinde golü atsada Fenerbahçe’ye hayat veren gol oldu. Fakat hemen arkasından iki dakika iççinde gol yedi Fenerbahçe Bekir’in zamansızlığı sayesinde. Ve ilk yarı bu şekilde bitti.

İkinci yarıda hakem bana göre verilmemesi gereken bir penaltıyı verdi. Ama kalede penaltı kurtarmada çok tecrübeli bir Volkan’ın olduğunu unuttu ve işte bu da maçın kırılma anı oldu. 71. dakikaya kadar tedirgin olan Fenerbahçe taraftarı yeni transfer Dirk Kuyt’ın 71 ve 76. golleri ile artık turu geçtiklerine emin oldu. Maçın çileğini ise 90+1 de Sow 90’a dikti.

Özellikle Dirk Kuyt ve Sow’un gol atmalarına açıkçası çok sevindim çünkü ikisininde bunu çok ihtiyacı vardı özelliklede Sow’un umarım bu attığı muhteşem gol ona iyi gelir ve bundan sonra kendini toparlar.

Playoff kuraları Cuma günü çekilecek ve Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri Dinamo Kiev, Braga, Spartak Moskova, Panathinaikos ve Kopenhagen. rakipler kağıt üzerinde gerçekten dişli rakipler gibi görünüyor. Benim fikrim ise umarım Panathinaikos yada Kopenhagen çıkar ve umarım Fenerbahçe bu turuda geçip gruplara kalmayı başarabilir.

Dip not: Şayet Spartak Moskova çıkar da Emenike sakat olupta oynamazsa tekrar 3 Temmuz sürecine dönermi Fenerbahçe :)

Yorum Bırakın