Meğer çilek Cüneyt Çakırmış

En baştan belirteyim bu yazı hiç bir şekilde objektif olmayacaktır. İsteyen okusun istemeyen okumasın ama şöyle bir durum var ki 4 yıldır Emre Belözoğlu için söylenmeyen kalmadı bu ülkede dün bir kez daha görüldü ki Emre’nin günahı alındı. Çünkü bu ülkede dokunduğun zaman kendini yere atacak kadar karı, faul yapıldığı zaman 15 dakika yerde kıvranacak kadar yüzsüz, küfür edip kırmızı kart gördüğü zaman hakeme saldıracak kadar şerefsiz insanlar var. Burada isim vermek istemiyorum ama o kişiyi dün gece herkes gayet güzel gördü. Kırmızı kart gördü yetmedi hakeme saldırdı, o da yetmedi gidiyor hala tribündeki taraftara küfür ediyor insan evladı.

Maça gelince maçtan önce herşey çok güzel görünüyordu. Hakemde Cüneyt Çakır dedik hani bizim sözde en iyi hakemimiz, hani en yürekli hakemimiz, hani Türkiye’nin yurt dışında en çok maç yöneten hakemi, hani Avrupa Şampiyonalarında maç yöneten hakem. Dün gece Türkiye ile Avrupa’nın farkını o kadar güzel gösterdiki bizilere artık Cüneyt Çakır konusunda hiç bir şüphemiz yok. Her hakem hata yapar ama bu kadar yapamaz umarım dünkü karşılaşmayı FIFA’dan birileri izlemiştir de Cüneyt Çakır bir daha Avrupa’da maç yönetemez. Şu saatten sonra tüm dualarım Cüneyt Çakır’ın bir daha asla Avrupa’ya gidememesi yönündedir.

Bu kadar kin kustuktan sonra biraz maça dönemeye çalışayım. Maçtan önce kadroları gördüğümde bir tedirginlik başlamıştı bende çünkü sağ bekte Orhan Şam, defansın göbeğinde Bekir ve tabi birde doldurulamayan Emre boşluğu. Bekir dün gece gelen herkeze buyrun efendim sizi burdan alalım edasında oynadı. Orhan Şam ise hiç bir zaman Fenerbahçe’de yeri garanti olan bir futbolcu olamayacağını bir kez daha gösterdi bizlere. Belki orada Gökhan Gönül olsaydı farklı işler yapabilirdik. Açıkçası dün gece Fenerbahçe’nin kanatları çalışmadı. Hasan hala ısınamadı takıma ve gerekli bindirmeleri yapamıyor. Orhan için bir şey demeye bile gerek yok bırakın bindirmeyi daha kademeyi yapamadı. Orta sahadan neredeyse adam gibi uzun top hiç çıkartamadı Fenerbahçe, Emre’nin ofansif yönünü Mehmet Topal’ın defansif yönü ile doldurmaya çalışınca böyle oluyor tabi. Cristian sözde Emre’nin görevini yapacak fakat elini taşın altına sokamıyor henüz nerede geçen seneki Cristian. Alex yine herzaman ki Alex vazgeçilmez dün gece belki topla çok görülmedi. Fakat golde her ne kadar barajdan sekip girsede ondan başka hiç bir futbolcu o topa o şekilde vuramıyor Fenerbahçe’de. 15. dakikada ki Volkan’ın omzunun çıkması Aykut Kocaman’ın tüm planlarını bozdu. Isınmadan oyuna giren Mert hatalı bir gol yedi. Evet hatalı bir gol yedi ama kimse Mert’e yüklenemez yüklenmemeli çünkü bence Mert gerçekten çok iyi bir kaleci.

Fakat dün gece Fenerbahçe’de bir Kuyt vardı ki tutabilene aşk olsun. Bir kez daha gösterdi kalitesini çok az pas hatası ile mükemmel bir oyun sergiledi. Top adamın ayağına yapışıyor resmen, adam boşaltıyor, boşa kaçıyor, ara pas atıyor, savunmadan top çıkartıyor ve tabiki gol atıyor. Kuyt’ın yapmadığı şey yoktu dün gece. Oyuna sonradan giren Krasic ise henüz daha çok yeni transfer olduğundan doğal olarak takıma hiç ısınamadı ve dün gece bir varlık gösteremedi ama onun kalitesini herkes biliyor. Sadece biraz zaman gerekiyor Krasic’e. Bu arada Volkan 3-4 hafta olmayacak sakatlığından dolayı.

Fakat benim en çok merak ettiğim iki şey var. Birincisi oyunun iki kez durmasını sağlayan seksi takımın seksi taraftarı o meşaleleri oyun alanına attıklarından dolayı seksi kulübümüz ceza alacakmı? İkincisi ise “Baytar”‘a gösterilmesi gereken Engin Baytar kaç maç ceza alacak? Umarım 3 maç ceza verip geçiştirmeye çalışmaz yetkililer.

Not: Baytar’ın diğer anlamı Veterinerdir.

Bu videodan seksi kulübün seksi futbolcusunun yaptığı güzide hareketleri izleyebilirsiniz.

Yorum Bırakın

1 comment

Notice: Trying to get property of non-object in /home/japonkale/domains/japonkale.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/gravatar-hovercards.php on line 238