Vilanova intikam aldı

Geçen sezon olaylı bir maçta Morinho Vilanova’nın gözüne parmak sokmuştu. Sanırım dün gece ki galibiyet ile Vilanova intikamınıda almış oldu.

Dün gece Barcelona müthiş oynadı maç ilk yarı tek kale gibiydi. Baarcelona bastırıyor Real Madrid kapanıyordu. İlk yarı sessiz sıkıcı sadece Barcelona’nın top yapmasını izleyerek geçti. İkinci yarı Cristiano Ronaldo’nun kafasıyla gelen gole sevinen Real daha yüzündeki sevinç tebessümü bitmeden golü kalesin de gördü ve tüm izleyenler bir şaşırdı. İlk yarıki sıkıcılık yerini gol duellosuna bırakacak gibiydi. Ve maç 3-2 Barcelona galibiyeti ile bitti. Maça damgasını vuran kişi ise ne Messi ne de Cristiano Ronaldo’ydu, Valdes’ti. Bir geri pasta Di Maria’ya çalım atmaya çalışan Valdes tüm taraftarların tepkisini üzerine çekti, sanal alem çalkalandı, geyikler yapıldı. Ama kim ne derse desin her kaleci hatalı goller elbette yer.

Sonu olarak dün gece çok güzel bir El Clasico daha izledik ama bu sefer 45 dakika sürdü ilk yarıdaki oyun El Clasico tadı vermedi hiç birimize.

Rövanşın ise 29 Ağustos’ta oynanacak olması ayrı bir üzüntü verdi çünkü aynı gün Fenerbahçe’nin Spartak Moskova maçı var…

Yorum Bırakın