Bu pek hoş olmadı “Di mi Samet!”

Dün bir basın açıklaması yapıldı ve sosyal medya yeniden sallandı. Bir Fenerbahçe’li olarak açıklamayı izlerken her 10 saniyede bir “yine rezil olduk millete” dedim. Sayın Aziz yıldırım diyor ki “Alex koskoca Fenerbahçe Başkanını 15 dakika bekletti, koskoca Fenerbahçe Başkanının karşısında bacak bacak üstüne attı” peki başkanım senin bu yaptığın Koskoca Fenerbahçe Başkanına yakıştı mı? Bu açıklamanın yapılacağı zamanmıydı takım UEFA Avrupa Ligi maçı için Almanya’ya giderken? Koskoca Fenerbahçe Başkanına yakıştımı “di mi Samet?, di mi Samet?, söylesene oğlum, bu “çocuk” biliyor herşeyi” gibi söylemler kullanmak?

Başkanımıza karşı her zaman saygımız vardır. Ama bu yakışmadı be başkanım, bunun yeri Cuma günkü basın toplantısı idi. Ne gerek vardı tüm bunlara hele hele Samet Güzel’i oraya alıp devamlı “di mi Samet?” demek gerçekten hiç olmadı. Samet Güzel yıllardır bu kulübün bir çalışanı ve eminim Alex takıma adım attığı andan beri ona en yakın kişidir bu kulüpte ne gerek vardı Samet Güzel’i böyle sıkıştırmalara. Samet elbetteki yalan söylemeyecek elbetteki ortada olacak çünkü bir tarafta yıllardır beraber olduğu Alex, bir tarafta onun ekmek yediği yerin patronu. Ne demesini bekliyorsunuz Samet’in.

Benim fikrime göre Aziz Yıldırım, Alex’in ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördü, Fenerbahçe taraftarının nasılda biranda Alex’in yanında olduğunu farketti, nasılda insanların biranda kendisine ve Aykut Kocaman’a tepki gösterdiğini gördü ve taraftarı yatıştırmaya, düşündürtmeye çalışıyor. Açıkçası ben şu saatten sonra ne Alex’in ne Aykut Kocaman2ın ne de Aziz Yıldırım’ın yanındayım ben Fenerbahçe’nin yanındayım. Alex’in gittiğine üzüldüm mü çok üzüldüm, hatta tüm formalarıma en kısa sürede “10 Alex” yazdıracağım fakat artık işler çirkinleşmeye başladı herkes birbirini suçlamaya başladı. Herkes kendini haklı görüyor. Fakat kimsede çıkıp demiyor ki “Aga biz ne yaptık, ne yapıyoruz?” diye. Artık yeter taraftar da artık Alex’in yada Aziz Yıldırım’ın yada Aykut Kocaman2ın yanında olmayı bırakmalı. Şayet sevgisi Sarı-Laciye ise x kişisinden nefret bile etse köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorunda herkes bırakın nefretiniz içinizde kalsın dışa vurduğunuz tek söz Fenerbahçe olsun artık!

Yorum Bırakın