Bekirovic attı, Fenerbahçe garantiledi

Fenerbahçe, dün gece bir ilki başardı ve Avrupa kupalarında grup maçlarının bitimine 1 hafta kala bir üst tura çıkmayı garantileyen ilk takım oldu. Çok ta iyi oldu son iki Avrupa maçlarını ülke olarak kayıpsız geçiyoruz ve bizim için çok iyi oluyor.

Dün gece Fenerbahçe ilk başta tutuk başladı fakat yaptığı ataklar ile tehlikeyi Marsilya’nın iliklerine kadar hissettirtti. Dün gecenin bana göre en başarılı 3 ismi Kuyt, Sow ve Bekir’dir. 4. eklemek istersek Meireles gelir ama dün Meireles daha iyi olmalıydı sanki ondan daha çok bekliyor bu takım.

Bekir’in golu son günlerde çok moda olan roveşata ile olması galibiyete ayrı bir tat verdi her ne kadar İbrahimovic ve Mexes kadar uzaktan olmasada bu golü Bekir’in atması çok güzeldi. Sow atsa bu kadar güzel olmazdı çünkü o hep atıyor. Hatta Sow’un bir roveşata golu şuanda “FIFA 2012 yılın golü”‘ne aday.

Maç ile ilgili bir tebrikte Fenerbahçe taraftarına. Sanki maç Fransa’da değil Türkiye’de. Maç sonuna kadar takımı desteklediler ve itici güç oldular. Fakat tribünlerde çıkan olaylar hoş olmadı gerçi tam emin olmamak ile birlikte sanırım bayağı bir tahrik edilmişler pkk bayrağı falan açılmış çünkü Marsilya tribünlerinden…

Sonuç olarak Fenerbahçe bu turu geçti. Belkide ilk defa bir Türk takımı son maçına yedek kadroyla çıkar :)

Bu arada izlemeyenler için Bekir’in golü

Yorum Bırakın

1 comment