Kupa gitsin Gökhan’a birşey olmasın

Fenerbahçe tarihine dün gece çok önemli bir cümle daha yazacaktı ama biraz eksik kaldı. İnanıyorum ki artık bu Fenerbahçe için değil sadece Türkiye için bir gelenek haline gelecek en azından artık Fenerbahçe ve Galatasaray her sezon Avrupa’da gruplardan çıkıp en az son 16 ya da çeyrek finallere kadar uzanması gerekiyor.

Dün gece öyle bir an geldi ki tüm konsantrasyonum gitti maçtan başka şeyler düşünmeye başladım, maç pek ilgimi çekmiyordu o anlarda kulağım spikerde gözüm twitter’da Gökhan Gönül’den gelecek iyi haberi bekledim durdum. Gökhan Gönül Fenerbahçe’de en sevdiğim ilk 3 oyuncunun içerisindedir herzaman, Gökhan Gönül Fenerbahçe için en çok hırsını ve gönlünü ortaya koyan futbolcuların başında gelir belkide.

Her ne kadar Avrupa kupası yarı finalide olsa iserse final maçı olsun ama orada dişini tırnağına takan hiç bir futbolcuya bir şey olmasın. Ne kadar sevsekte, ne kadar kazanma hırsımız olsa da bize bu heyecanı yaşatan, bu mutluluğu yada üzüntüyü yaşatan futbolculara birşey olmasın. İnsanlık futboldan önceliklidir herzaman…

Son olarak bu sezon yaşattığın her üzüntü ve sevinç için Teşekkürler Fenerbahçe…

Yorum Bırakın