Ya Mancini başkanın telefonunu cevaplamazsa?

Geçtiğimiz hafta “elemanı” kovan Ünal Aysal şimdi harıl harıl yeni bir “eleman” arıyor. Zaten geçen sezondan beri benim tahminim Fatih Terim ile arasında birşeyler vardı ve söylenene göre cavaplanmayan bir telefon araması ise herşeyin bitmesine sebep oldu. Tabi yerseniz bence bu işin altında başka birşeyler var.

Açıkçası yerine koyacak yeni bir teknik direktörün olmadan teknik direktörünü nasıl kovarsın anlamam üstelik bu kovulan kişi Fatih Terim. Bunu duyunca aklıma hemen Alex’in gönderilişi geldi çok benziyor sanki biri bacak bacak üstüne attı başkan karşısında birisi telefonuna çıkmadı. Bu sebeplerden sen kulüp için çok önemli isimleri yolla ondan sonra neden Türk futbolu değişmiyor. Türk futbolunu değiştireceğinize önce beyin yapınızı değiştirmeniz lazım sanki.

Herneyse konuyu dağıtıp sinir bozmaya gerek yok. Mancini ile Galatasaray yönetimi görüşmelere başlamış hatta fotoğraflar falan yayınladı GSTV. Sorun Mancini’nin 8 kişilik ekibi ile gelmesiymiş. Mancini iyi bir teknik direktör olması iyi ama Galatasaray’a ne kadar faydalı olacak orası muamma. Galatasaray’da bir arap sermayesi var mıdır? Önce bunu düşünmek lazım onun istediği adamları alabilecekmisiniz onu düşünmek lazım. En önemlisi de ya başkanın telefonuna cevap vermeszse o zaman ne yapacaksınız?

Mancini gelir mi gelmez mi bilemem ama bana göre Galatasaray’ın 4. yıldızı takması seneye hatta belki ondan sonraki seneye kalmıştır.

Ha bu arada Aziz Yıldırım’a diktatör diyenler yanına bir kişiyi daha eklesinler bence.

Birde Mancini geldiğinde kışın ilk bakacağım atkısı olacaktır orası kesin.

Yorum Bırakın