Bir zamanların cehennemi AVM oluyor

Bir zamanlar dört büyüklerin tökezlediği, en önemli deplasmanlardan biri saydığı ve bir İzmitli olarak çok sevdiğim Kocaelispor’un mabedi AVM oluyor. Başkanlık koltuğundan Sefa Sirmen’in inmesinden sonra yokuş aşağı sürüklenen Kocaelispor şu an Spor Toto 3. Lig’te mücadele ediyor. Açıkçası hiç ama hiç yakışmıyor oraya.

Dabrowski(Kaan Dobra), Tayfur Havutçu, Saffet Sancaklı, Ahmet Dursun, Moshoeu, Stingaciu, Serdar Topraktepe, Ahmed Hassan, Bülent Uygun, Mirko Mirkovic, Sabin Ilie, Orhan Kaynak ve daha ismi şuan aklıma gelmeyen birçok futbolcusu ile bir çok takımın korkulu rüyası hatta baş belası olmuştur.

Fakat şimdi gelin görünki o efsane stadı bile TOKİ denen şirket ele geçirmiş neden acaba? Belediye Başkanının bunda bir parmağı var mıdır? Ben bu duruma sonuna kadar karşıyım o stad yıkılmamalı ama elimizden birşey gelmiyor. TOKİ orayı yıkıp AVM dikecekmiş. Hemen yanında bulunan izmitliler çok iyi bilir yanlış hatırlamıyorsam eskide adı dış stad diye geçerdi(Onlarca kez maça çıkmışımdır o sert toprakta gerçi şimdi her yer çim oldu) orasıda muhtemelen İsmetpaşa’nın içerisinde TOKİ’ye veriliyordur.

Yani açıkçası diyecek birşey kalmamış artık yazıklar olsun diyorum Kocaelispor’a sahip çıkamayan Kocaeli zenginlerine. Kocaeli’de ki fabrikalar neredeyse Tüm Türkiye’ye bakıyor ama ekmek yedikleri şehrin takımına bir yardımda bulunmadılar. Adım gibi eminim Sefa Sirmen şuan hala Belediye Başkanı ve kulüp başkanı olsaydı Kocaelispor şuan hala en çok korkulan takımlardan biri olurdu.

Yorum Bırakın

1 comment