Nike Mercurial Superfly CR7

Cristiano Ronaldo, kendine ait olarak tasarlanan Nike Mercurial Superfly CR7‘yi tanıttı. Parlak bükümlü ve klasik siyah Mercurial Superfly siluete sahip yeni kramponların hem kısa hem de uzun kesimli versiyonları mevcut.

Ronaldo yeni kramponuyla ilgili olarak “Şık, güzel, yeni, farklı ve gerçekten parlak olan bu yeni kramponlar tam bana göre. Ben her zaman yeni krampon, yeni koleksiyon, yeni renkleri denemeyi sevmişimdir. Bu hafta elbette büyük bir takıma karşı çok özel bir maç yapacağız ve kendimi çok iyi hissettiğim bu kramponlarla oynayacağım için heyecanlıyım” diye konuştu.

Global Futbol Ayakkabıları Başkan Yardımcısı Max Blau, “Klasik bir rengi alıp onu yeni baştan yaratma fikri ekibimize tam anlamıyla ilham verdi” diyor. “Bizim burada yaptığımız siyah için tamamen yeni bir görüntü yaratmaktı. Bu krampon sahalara yeni bir çıta getirecek.”

cristiano-ronaldo-krampon-cr7-2

Mercurial Superfly CR7’ın parlak görünümü yeni Nike Skin teknolojisinin tekrarlanmasıyla elde edildi.
Blau, “Halı sahada bu parlak görünümü yaratmak ve güneş ışığı ya da saha ışıkları altında gerçekten göze çarpacak bir şey yapmak isteyeceğimizi biliyorduk fakat tam olarak istediğimizi elde etmek için pek çok tekrar yapmamız gerekti” diyor.

“Bu fikri Cristiano’dan ilham aldık” diye ekliyor Blau. “Teknik kabiliyetleri sayesinde maçtaki en iyi ofansif oyuncu Cristiano ve onu sahadaki en iyi oyuncu yapan da oynadığı büyük maçlarda ortaya çıkış anları ve gerçekten sahada parlıyor olmasıdır.”

Mercurial Superfly CR7, özellikle hız için geliştirildi. Oyuncuyu en yüksek hızda sabitleyen Dynamic Fit Collar ile birlikte mikro yapılı Nike Flyknit’in üst kısmı, artırılmış bir kontrol için topu ayağa ve yere yakın tutan çıplak ayak hissini sağlıyor. Yüksek duyarlı karbon fiber plaka, tüm yönlerde patlayıcı hızı sağlamak amacıyla tasarlandı.

“Cristiano kramponu ilk gördüğünde ona hemen ısındı. Bize, kramponun gelişmiş inceliğini ve işin doğrusu ‘Gala’ için çok uygun göründüğünü söyledi” diyor Blau.

cristiano-ronaldo-krampon-cr7-3

Yeni Mercurial CR7’nin, aynı zamanda kendileri için hangi yaka yüksekliğinin en uygun olduğuna karar vermelerini sağlayan Mercurial Vapor X modeli de mevcut. Mercurial Vapor, ayağı sağlam bir şekilde saran dilsiz ve mikro yapılı sentetik üst kısmı öne çıkarıyor.

CR7 koleksiyonu 15 Kasım tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

cristiano-ronaldo-krampon-cr7-1

Yorum Bırakın