Ersun Yanal: ”2010-11’in şampiyonu Trabzonspor’dur”

A Spor’da yayınlanan Artı Futbol’un yorumcusu Turgay Demir: ”Ersun Yanal, 2011 Şampiyonu Trabzonspor’dur” dedi

Garip bir futbol iklimindeyiz vesselam… Ersun Yanal Fenerbahçe’nin başına geçti, kimse ötesini berisini araştırma gereği duymadı.

Herkes toptan destek verdi ve tüm camia hocanın yanında yer aldı…

Şimdi Trabzonspor çok iyi kadrosuna rağmen beklenen performansı gösteremeyince Ersun hocayı göreve getirme kararı aldı ve dünya ayağa kalktı. En başta da bordomavili caima ayaklandı…

Vay efendim falanca tarihte öyle demiş, yok efendim filanca zaman şöyle demiş..

Madem Ersun hocanın, ne zaman, nerede, ne söylediğini merak ediyorsunuz; o zaman bir de beni dinleyin.

Bu olayı daha önce de yazdım ama şimdi bir kez daha gündeme getirmek şart oldu. Çünkü hocaya büyük haksızlık yapılıyor ve buna seyirci kalmak bana yakışmaz.

NELER KONUŞULDU?
Malum Eskişehirspor’da görev yaparken Artı Futbol’da konuğumuz olmuştu Ersun hoca… Hem programdan önce bolca sohbet ettik, hem de program sırası ve sonrasında.

En ilginç olay ise yayında yaşanmasına rağmen, yayına yansımadı… Peki neydi o ilginç olay ve neden yayına yansımadı şimdi gelelim oraya:

Hocayla muhabbet tüm keyfiyle sürerken Gürcan Bilgiç, Ersun hocaya dönüp; ”Hocam sen görevden ayrılsan bile arkandan gelene iyi takım bırakırsın, senin takımların senden sonra yine başarılı olur bir tek Trabzon şampiyon olamadı” deyince Olcay Çakır devreye girdi ve ”Trabzon da şampiyon oldu daha ne olsun!” diye ekledi…

Elbette Gürcan Bilgiç tekrar devreye girdi ve kendi fikrini söyledi… İşte tam o sırada, yani Gürcan konuşurken Ersun hoca da Olcay Çakır’a dönüp ”Haklısın, Trabzon taraftarı da hakkını arıyor şimdi” demez mi!

Hem şaşırdım, hem sevindim işin doğrusu… Ne varki hoca bunu yan yana oturan Olcay Çakır ve bana, Gürcan’ın sözünü kesmiş olmamak için yavaşça söylediği için sözleri yayına tam net yansımadı.

Her neyse, bir kaç dakika sonra reklam arası verdik ve ben hocaya dönüp; ”Ersun hocam Trabzon taraftarı haklı davasını savunuyor derken Trabzon o sezon şampiyondur dedin, farkında mısın?” dedim.

Hoca son derece emin bir şekilde ve ağzı dolu dolu şöyle dedi; ‘‘Evet öyle dedim, 2011’in şampiyonu Trabzonspor’dur!”

O gece yaşananlar mealen tam da böyledir, eklemesi, çıkarması yoktur.

Ersun hoca, 2011’in şampiyonunun Trabzonspor olduğunu bana ve Olcay Çakır’a hem yayında, hem reklam arasında söyledi. Net!

O nedenle, Trabzonspor’da göreve başlamadan yıpratılmaya çalışan ErsunYanal’a Trabzon taraftarı sahip çıkmalıdır.

Yıpratan rakipler olsa daha ağır sözlerim olurdu lakin yıpratmaya çalışanların bazıları bordo-mavili camianın insanları. Onlar da hem Ersun hocaya haksızlık ediyorlar, hem de Trabzonspor‘a yazık ediyorlar. Benden söylemesi.

Bir dost!..

Kaynak: http://www.tribundergi.com/haber/ersun-yanal-2010-11-in-sampiyonu-trabzonspor-dur

ersun-yanal

Yorum Bırakın