Robin Van Persie resmen Fenerbahçe’de

Günlerdir, haftalardır, geldi, gelmicek, gitmicek, gidecek olsa hissederdim gibi açıklamalara maruz kaldık. Fakat bugün tüm dünya gördü ki Robin Van Persie namı diğer Uçan Hollandalı artık Fenerbahçe’de.

Bugün 18:00’de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda düzenlenen coşkulu imza töreni ile Robin van Persie kendisini 4 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imzasını attı.

Tören öncesinde tribünlerdeki yerini alan 15 bini aşkın taraftarımız Hollandalı oyuncu Robin van Persie’ye sevgi gösterilerinde bulundu. Hollandalı oyuncu da, kendisiyle ilgili kısa bir tanıtımın ardından sahaya davet edildi. Taraftarlar, tezahüratlarla Robin van Persie’ye sevgi gösterisinde bulunurken, “11” numaralı sarı-lacivertli formayla sahaya çıkan Robin van Persie de tribünleri selamladı.

Yaptığı transferlerle futbol dünyasında ses getiren Fenerbahçe’nin Manchester United’dan kadrosuna kattığı Hollandalı yıldız Robin Van Persie sözleşme imzaladı… Van Persie’nin Türkçe ilk sözleri ”Merhaba Fenerbahçe. Teşekkürler” oldu. 32 yaşındaki yıldız, 11 numaralı formayı giyecek.

robin-van-persie-imza-3

Hollandalı yıldız imza töreninde şöyle konuştu: ”Türkçe’yi en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım. Ülkeye adaptasyon konusunda bu çok önemli. Fenerbahçe ailesinin bir parçasıyım. Buraya en hızlı şekilde uyum sağlayacağımı düşünüyorum. Bu kadar taraftarın beni karşılıyor olması gerçekten çok güzel ve mükemmel bir duygu. Size bir şeyin sözünü veriyorum. Tüm gücümle bu takıma yardımcı edeceğim. Sizi mutlu edebilmek için her şeyi yapacağım. Şu anda sizi bu kadar kalabalık görürken, bir de lig şampiyonu olduğumuzda kalabalığı tahmin bile edemiyorum. Hep birlikte başaralım.”

11 numaralı formayı giyecek olan Van Persie imza attıktan sonra oğluyla birlikte taraftarları selamladı. Oğlu Shaqueel’le şov yapan Hollandalı yıldız, sarı-lacivertli tribünlere top attı. Hollandalı yıldız daha kızıyla da bir süre paslaştı.

Sarı-lacivertli taraftarlar dünya yıldızı Robin Van Persie’ye yoğun ilgi gösterdi. Binlerce Fenerbahçeli taraftar Şükrü Saracoğlu Stadı’na akın ederek izdiham yarattı.

robin-van-persie-imza-2

robin-van-persie-transfer

Yorum Bırakın