Fenerbahçe’den Robben spoilerı

Fenerbahçe’nin ana sponsor Yandex için yaptığı reklamda. Hem Akmet Çakar’a laf atıyor hemde sanki Robben spoilerı veriyor gibi geldi bana.

Özellikle bu konuşmayı yani ‘internet aramalarını FB Yandex’le yap Robben gelsin’ cümlesini Robin Van Persie’nin yapmasıda ayrı bir hoşluk olmuş. Tabi bu reklam Fenerbahçe taraftarınıda bayağı bir heyecanlandırdı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinde 18.20’ye geri sayım yapılması Fenerbahçe taraftarlarında heyecan yaratmıştı.Hatta bir çok taraftar FB TV HD yayına geçecek demişti bende açıkçası bir anda heyecanımı kaybetmiştim. Fakat beklenen an geldiğinde, Fenerbahçe resmi internet sitesinden sürpriz bir reklam filmi yayınlandı.

Reklamda gazete okuyan bir genç, Fenerbahçeli arkadaşına, “Robben’i alıyormuşsunuz. Sizin başkan Robben’i alsın varya ben de bikini giyip burada tur atmazsam adam değilim!’ diyince bir anda Van Persie ortaya çıkıyor ve, “FB Yandex’e gir. Bikin yaz, Robben gelsin” cevabını veriyor. Bu diyalog, Fenerbahçe Robben transferini resmi olarak duyurdu şeklinde yorumlanıyor.

robben-reklamı

Yorum Bırakın