Fifa 2016′ nın Gelecek Yıldızları

Futbolu ve oyun oynamayı seven herkesi merakla beklediği Fifa 16 piyasaya çıktı. Birçok oyun sever tarafından hem eleştirilsede hem övülsede yine efektleri, yeni oyun modları ve grafikleri ile dikkat çekmeyi başardı.

En büyük yeniliği ise kadın milli takımlarının eklenmiş olması.

Orta saha mücadelelerinin daha çetin geçeceği Fifa 2016’da, bir çok oyun severin vazgeçemediği kariyer modunda takımlarınızı sırtlayacak genç yetenekleri sıraladık.

1- Óliver Torres Muñoz

Óliver Torres Muñoz Atletico Madrid

1990 doğumlu yıldız Atlético Madrid de forma giyiyor. Şuanda Arda Turan’ın yerini dolduracak olan oyuncu gözüyle bakılan oyuncu top kontrolü ve ara pasları ile dikkat çekiyor. Potansiyel gücü 87’ye kadar yükselebiliyor.

Piyasa maliyeti ise; 14,00 milyon €

2. Eric Dier

Eric Dier

21 Yaşındaki İngiliz oyuncu, Tottenham Hotspur formasıyla yükselişe geçti. Defan ve sağ bek olarak görev yapabilen oyuncu geçen sezon 2 gol atma başarısı bile gösterdi.

3. Youri Tielemans

Youri Tielemans

5 Yaşından beri Anderlecht altyapısına giren ve hala formasını giyen genç yetenek Fifa 15 de “An exiciting prospect” olan futbolcu 16’da da uzun vadede takımımıza katkı sağlar. Öyle ki gücü 90’a kadar yükselebilen nadir oyunculardan.

4. Niklas Süle

Niklas Süle

1995 Doğumlu Alman futbolcu TSG 1899 Hoffenheim da forma giyiyor. Güç, top kapma ve kafa toplarında defansımızın vazgeçilmezi olacak.

5. Aymeric Laporte

Aymeric Laporte

Fransız futbolcu Athletic Bilbao da oynuyor. İlk etapda bütçesi düşük bir kulüpte başladıysanız, bu futbolcuyu almak zor olacaktır. Potansiyel gücü 87.

6. Riechedly Bazoer

Riechedly Bazoer

1996 Doğumlu oyuncu Ajax’ta forma giyiyor. Otoriteler yeni Viera gözüyle bakıyor. Oyunda ise en yüksek gücü 85’i görebiliyor.

7. Julian Brandt

Julian Brandt

Bayer Leverkusen de forma giyen oyuncu Almaların yeni kanat oyuncularından. Top sürme gücüyle dikkat çekiyor.

8. Adam Armstrong

Adam Armstrong

Newcastle United forması giyen forvet oyuncusu kariyer modunda gücü 63 ile başlayıp ileride 82 ye kadar yükselebiliyor.

9. Domenico Berardi

Domenico Berardi

İtalyan oyuncu kanatlarda etkili oluyor, top sürme, adam geçme ve bitiricilik puanları çok yüksek. 85’e kadar yükselebiliyor.

10. Dennis Praet

Dennis Praet

21 Yaşındaki oyuncu 87’e kadar yükselebiliyor. Orta sahada top dağıtıcı olarak, kilidi açacak oyunculardan.

fifa-16-kapak

Yorum Bırakın