Molde Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe 26 Kasım 2015 Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde çok önemli bir maça çıkacak. Rakip Molde, grupların ilk maçında Şükrü Saraçoğlu’n da 3-1 yenilen Fenerbahçe rakibini Norveç’te yenmeye çalışacak.

Grup maçlarına kötü başlayan Fenerbahçe daha sonradan toparlandı. Önce Celtic ile İskoçya’da 2-2 berabere kalan Fenerbahçe Kadıköy’de Ajax’ı 1-0 yendi ve daha sonra Ajax deplasmanından da 1 puanı kapıp geldi. Grupta toplamda 5 puan ile 2. sırada bulunan Fenerbahçe bu kez 10 puan ile gruptan çıkmayı garantileyen Molde deplasmanında 3 puan arayacak.

Yarınki maç Molde’de Aker Stadyumunda oynanacak ve maçı Çek hakem Miroslav Zelinka yönetecek. 22:05’te maçlayacak maçı TRT1 canlı yayınlayacak.

Norveç’te hava soğuk olacak, maç saatinde havanın 4 derece olması bekleniyor ve hafif yağış ihtimali bulunuyor.

Fenerbahçe turu garantileyebilir

Fenerbahçe’nin maçtan 3 puan ile ayrılması durumunda gözler İskoçya’ya çevrilecek, Celtic-Ajax maçının beraberlik ile bitmesi halinde ise Fenerbahçe grup maçlarının bitmesine 1 maç kala gruplardan çıkmayı garantileyecek.

Fenerbahçe kalan maçını ise 10 Aralık 2015 Perçembe günü Kadıköyde Celtic ile oynayacak.

Gruplarda ilk 2 sırayı alan takımlar tur atlayacak ve son 32 ye kalacaklar.

Kupada 2015-2016 sezonu finali, 18 Mayıs’ta İsviçre’nin Basel kentindeki 36 bin kişi kapasiteli St. Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde ki diğer maçlar TV’de futbol rehberimizden bakabilirsiniz

 

Molde Fenerbahçe maçı hangi kanalda

Yorum Bırakın