Kocaelispor protokol tribünü artık çocukların!

Kocaelispor’un her hafta 15.000 seyirci ile maçlarını yaptığını biliyorsunuzdur. Süper lige passolig denen gereksiz şey geldiğinden beri çoğu süper lig takımının maçlarını 10 bin kişiye bile oynamadığı bu ülkede Bölgesel Amatör ligteki Kocaelispor 15.000 seyirciyle oynuyor maçlarını. Buradan Hodri Meydan grubunu ve İzmit halkını tebrik ediyorum takımlarına bu kadar sahip çıktıkları için.

Kocaelispor’un başkanı Bahri Yavuz’un yaptığı açıklamaya göre artık iç saha maçlarında protokol tribünü 7-15 yaşında ki çocuklara ait olacakmış.

“Sezon başından beri her hafta 60 kişiye maç daveti gönderdik. Bu liste içinde sayın valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe Belediye başkanları, İl Emniyet Müdürü, 13 milletvekilimiz, ilçe kaymakamları, parti il başkanlarına, KOTO Başkanı ve KSO başkanına davetiyemizi gönderdik. Ancak gelen gelen giden olmadı. Sayın Valimiz 2 kere geldi. Artık iç saha maçlarımızda davetiye göndermeyeceğiz. Bundan sonra yeşil-siyah kaşkol ve Kocaelispor formasıyla maça gelen 7-15 yaşındaki çocuklarımızı misafir edeceğiz. Forması olmayan yeşil kazağı gelsin, veliler lütfen çocukları İsmetpaşa’ya getirsin.”

Helal olsun size diyecek başka bir şey bulamıyorum. Ayakta alkışlıyorum sayın Bahri Yavuz’u

kocaelispor-cocuk-taraftar

Yorum Bırakın