Fenerbahçe 2021-2022 Puma Yeni Formaları

Fenerbahçe bildiğimiz gibi her yıl 19.07 tarihinde yeni formalarını açıklıyor olsa da marka değişiminden dolayı bu sezon çok daha büyük bir heyecan ile bekleniyor yeni tasarım formalar. Haliyle ortaya bir çok yanlış tasarım atıldı ve yeni formalar bunlar denildi. Aralarından 3 tasarım gerçeğe en yakın olanlar diyebiliriz ki zaten bir çok ta ispat var. İşte hemen eldeki bilgiler ile bu 3 formayı aşağıya sıralayalım.

1- Fenerbahçe 2021-2022 Yeni sezon iç saha forması

İç saha forması tabiki klasik çubuklu forma buna kimsenin itirazı olamaz fakat yıllar süren adidas egemenliğinden sonra forma üretimi için anlaşılan Puma nın biraz daha özenli olmasını dilerdim tasarımlar konusunda özellikle formanın arka fonundaki çizgiler mesela Fenerbahçe’nin logosunda ki palamut yaprağı şeklinde yapılsa çok daha güzel olabilirmiş. Sırttaki Kemal Atatürk imzası ise muhteşem düşünülmüş.

2- Fenerbahçe 2021-2022 Yeni sezon dış saha forması

İç saha formasında olduğu gibi dış saha formasında da eleştirim tabiki var ve çok haklıyım. Eleştirim bir çok insanın söyleyeceği şeydir. “Yahu bu forma geçen sezonki formanın aynısı neredeyse!”

3- Fenerbahçe 2021-2022 Yeni sezon alternatif forma

Alternatif formada ise Puma formasını ürettiği takımlar içerisinde bazı ayrıştırmalar yapmış ve en üst klasman olan elit takımlar kategorisinde Fenerbahçe’de bulunmaktadır. Bu elit takımlar kategorisine ise tamamına aynı tasarımdan bir alternatif forma tasarlamış. Bu forma ile ilgili ilk düşüncem ilk defa üzerinde kocaman Fenerbahçe yazan bir forma görüyorum :) Genel tasarım beğenim ise eh işte.

4- Fenerbahçe 2021-2022 Yeni sezon kaleci formaları

Kaleci formaları olarak ise Puma’nın yaratmış olduğu “Team Ultimate” kalıbından formalar seçilecek muhtemelen bu kalıptan da lacivert ve yeşil renk formalar seçilecektir.

fenerbahce-21-22-yeni-formalar

Yorum Bırakın