Yazık oldu Evans’a

Manchester City’den çıkan ve şu an da kariyerini Sheffield United’ta devam ettiren Ched Evans “tecavüz” suçlamasından 5 yıl hapse mahkum oldu.

Olayı başlatan kişi ise Evans’ın Machester City altyapısından arkadaşı Clayton McDonald. McDonald sokakta bir kızla tanışıyor ve birşeyler atıştırdıktan sonra otel odasında ilişkiye giriyorlar buraya kadar herşey çapkınlık hikayesi. Fakat daha sonra bu ikiliye Ched Evans’ta katılıyor. Aslında kız 19 yaşında yani yasal olarak herhangi bir engel bulunmuyor ortada. Olayın patlak verme olayı ise kızın sabah yatakta kendini çırılçıplak bulmasıyla başlıyor. Kız geceden hiçbir şey hatırlamıyor çünkü zil zurna sarhoşmuş bizim bu iki gerizekalıda hal böyle iken gece cep telefonu ile “homemade” olayına girmişler. Kız sabah ilk iş dava açmış.

Davayı yürüten yargıç ise “kız odaya geldiğinde hiçbir şey hatırlamayacak kadar sarhoşmuş bunu faretmeniz gerekirdi.” diyerek bu kafadarları suçlu bulmuş. Fakat mahkemede Clayton McDonald suçsuz bulunmuş ama Ched Evans 5 yıla mahkum olmuş. Bunu duyan Ched Evans ise salya sümük moduna almış kendini tüm bunlar yetmiyormuş gibi yargıç birde “Halbuki çok iyi bir kariyer geçiriyordun.” diyerek ölüm vuruşunu yapmış malum bu sezon Ched Evans Sheffield United’ta 37 maçta 30 gol ve 13 asist yapıp sağlam bir performans sergilemişti.

Allah kurtarsın diyelim Ched Evans’a…

Yorum Bırakın