Sen kimin “Kahya”sısın?

Bir derbi daha geçti gitti Fenerbahçe 2-1 kazanmayı başardı. Bir Fenerbahçeli olarak söyleyebilirimki bugün Fenerbahçe öyle çok iyi oynamadı açıkçası biraz şansıyla kazandı. Stoch’un frikikten vuruşu Rüştü’nün hatalı bir pozisyonda durup kapattığı köşeden gol yemesi gerçekten büyük şanstı fenerbahçe için. İkimci gol ise Egemen’in kendi kalesine atması sonucu geldi. Fenerbahçe ataklar yaptı ama Alex’sizlik çok ön plana çıktı Semih tek başınaydı ileride ve bence Semih ierde tek başına oynayabilecek kapasitede bir forvet değil Semih’in yanına çok iyi bir forvet koyacaksın ki Semih’te süper pozisyon almaları ile o süper forvetin kaçırdığı golleri gole çevirsin. Beşiktaş ise bence sezonun en iyi futbollarından birisini oynadı. Açıkçası Simao ve Queresma kapasitelerinde oynasalar dün gece Beşiktaş Fenerbahçe’yi yenebilirdi.

Fakat maçtan daha çok bence burada hakem Halis Özkahya’yı konuşmak gerekiyor gösterdiği sarı kartların yanında dün gece maçtan sonra Rüştü’nün LigTv kameralarına yaptığı bir açıklama vardı. Dedi ki; “Ben hakeme hakaret ettim. O da bana hakaret etti. Kimse bana ‘Sen adam değilsin’ diyemez. Madem öyle beni oyundan atacaksın.” Bu konuda daha öncede bazı futbolcular söylemlerde bulunmuştu. Biraz araştırdıktan sonra ultrasmovement bloğunda buldum.

“Sanki ona ‘Bu sahanın patronu sensin, istediğini yapabilirsin’ demişler. Nasıl bir cesaret vermişlerse anlamadım. Bazı hitap şekilleri çok çirkindi.”
Gökhan Gönül

“Oyuncular üzerinde otorite denen şey oyunculara hakarete varan davranışlarla olmaz. Otorite verilen kararların doğruluğuyla kurulur.”
Aykut Kocaman

“Bize karşı hitap şekli çok çirkindi. Konuşma tarzı futbolcuları tahrik eder şekildeydi. Bir tek dayak yemediğimiz kaldı.”
Efe İnanç

“Bize karşı konuşması ve üslubu çok yanlıştı. Kendisine dikkat etsin.”
Serhat Akyüz

Rüştü’nün bu açıklamasından sonra geçmişte yapılan açıklamalarla birlikte umarım Federasyon’da bunun farkındadır ve birşeyler yapabilir.

Yorum Bırakın