Milli meseleler

Türkiye A Milli Takımı, bir zamanlar Dünya Kupası’nda 3. olan hemen ertesinde olan Avrupa Şampiyonası’nda yarı final oynayan milli takımımız kaç yıldır herhangi bir turnuvaya katılabilmek için bir taraflarını yırtıyor, ya da milli takım yırtıyor demeyelim taraftar yırtıyor çünkü milli takım çok rahat sorun değil onlar için nasıl olsa kulüplerinde güzel güzel paralarını alıyorlar ne olacak Macaristan’ı yenince alacakları 150 000 eurodan olmayı versin hem katılamayınca Brezil’ya ya gitmeyecekler ordan bir sürü maç antremanlar falan hem de bunları yaz tatillerinde yapacaklar ne gerek var Bodrum’da, Çeşme’de karı-kız kovalamak varken… Ülke puanıymış, yok efendim itibarmış, piyasaymış çokta tınnn. Piyasa yapıp ne olacak Barcelona’da mı oynayacaklar sanki en fazla Villareal’de, Atletico Madrid’te, Werder Bremen’de falan oynarlar zaten orada oynarkende alacakları para Türkiye’de kazandıklarının neredeyse yarısı kadar ne gerek var şimdi kurulu düzeni bozmaya.

Hepsini geçtim Abdullah Avcı kendini çok yıpratıyor bir anda belediyeden gelip ulusal maçlara çıkmaya başladı. Kendini harap etti hırsından Türkiye’de ki en iyi kadroyu kurdu, süper taktikler verdi, süper oyuncu değişiklikleri yaptı ama olmayınca olmuyor işte yazıktır bu adama. Dünya’nın heryerinden en iyi Türk futbolcuları kazandırdı takıma en iyi forvetler, en iyi ortasahalar ve en iyi defanslar hepsi artık Türk Milli Takımında oyanayacak Mesut Özil’de aptallığına yansın şimdi Türkiye’yi seçmediği için.

Milli takımımızda tek sorun taraftar çünkü çok baskı yapıyorlar takımın ayakları titriyor bu baskıda. Halbuki biraz sussak, basın sussu milli takım her eleme grubundan birinci olarak çıkacak ama bu taraftar yok mu bu taraftar tüm düzeni bozuyor hep köstek oluyor. Aslında biz Macarları tamda yeniyorduk dün gece gol bile atmıştık ama gitti Volkan gol yedi. Hep bu Volkan’nın suçu zaten bunlar. Yoksa biz kesin yenmiştik dün gece.

Ama gruptan çıkacağımızdan hiç şüphem yok benim hangi turnuvaya katılamadıkta buna katılamayalım. Turnuvanın yine en büyük şampiyon adayı biziz siz rahat olun!

Yazı burada biter.

Yorum başlar
Birileri defolsun gitsin nedir bu rezalet. Siz tüm maçları kendi evinizde Trinad tbakksdnsadasjdk ile bile oynasanız gruptan yine birinci çıkamazsınız. Milli forma o, ruhunuz ile oynamak zorundasınız siz Türkiye’yi temsil ediyorsunuz. Yazıklar olsun size.

Yorum Bırakın