Mesut, Perez, Mustafa Özil, Arsenal, Gece Hayatı, Kadınlar ve Onur

Mesut Özil’in Real Madrid’ten Arsenal’e transfer hikayesinin çatışmaları durmuyor. Bir Real Madrid Başkanı çıkıyor; Mesut’un babası kariyerini bitiriyor diyor, bir çıkıyor gece hayatına ve kadınlara düşkündü diyor, çok para istedi diyor… Mesut Özil’in babası Mustafa Özil çıkıyor Perez onursuz bir insan diyor. Mesut ise ilk maçına asist ile başlıyor.

Bu transfer hikayesinde çok acayip şeyler var gibi duruyor. Mesut Özil’in yıllık ücretine zam istediği bence doğru. Üstelik kabul edilmeyince o zaman giderim resti de doğru bence. Bunun üzerine Perez Mesut Özil’in Real Madrid’ten ayrılabileceğini yediremeyip yalanlar sıkması ise bence yalan ama şu bir gerçek ki bence Perez Mesut Özil’i göndermek ile büyük hata yaptı. Belki de Mesut’un menejerliğini de yapan babası Mustafa Özil’den pek haz etmiyordu bilemiyorum ama artık bu kavganın bence bir son bulması gerekiyor çünkü bu kavgadan birileri zarar görecek sanki.

En azından Mesut susup işine bakmalı ve ilk Arsenal – Real Madrid maçında sahada çok konuşmalı ve Perez’in suratını asmasına sebep olmalı diyorum.

Umarım Mesut Özil Arsenal’de eskisinden de çok başarılı olur.

Yorum Bırakın