Steven Gerrard Milli takımı bıraktığını açıkladı.

İngiltere milli takımı kaptanı Steven Gerrard, 14 yıllık milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
Hemen telaşlanmayın Liverpool’u henüz bırakmış değil aksine takımına daha fazla katkı sağlayabilmek adına bıraktığını açıkladı.

Konu hakkında basına konuşan 34 yaşındaki oyuncu, “Ülkemi temsil ettiğim her dakika benim için bir zevkti. Milli formayı bir daha giymeyeceğimi bilmek üzücü. Ama federasyonla ilişkilerimi devam ettireceğim ve takımın daha iyi olması için elimden gelen her yardımı yapacağım” dedi.

İngiltere milli takımında geçirdiği süre boyunca kendisini destekleyen ailesine ve arkadaşlarına teşekkür eden Gerrard, “İngiltere milli takım menajerlerinden, federasyon çalışanlarına ve tabi ki birlikte oynama şansını yakaladığım bütün oyunculara kadar uluslararası kariyerimde emeği olan herkese de teşekkür ederim. Taraftarlar da her zaman muhteşemdi. Brezilya’da yaşattığımız hayal kırıklığına rağmen çok iyiydiler.

Ama Roy Hodgson’a özel olarak teşekkür etmek isterim. Milli takımın kaptanlığını bana verdi ve beni dünyanın en gururlu insanı yaptı. Çocukluk hayallerimi gerçeğe çevirdi” şeklinde konuştu.

İngiliz futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu, futbol hayatımda verdiğim en zor kararlardan biriydi. Brezilya’dan döndüğümüzden beri bu konu benim için bir eziyet olmuştu. Bu noktaya gelene kadar ailem, arkadaşlarım ve kariyerimde bana yakın olan insanlarla konuştum.

Her şeyden önemlisi Brandon (Liverpool TD Brandon Rodgers) bana çok iyi davrandı. Oynadığım üst düzey futbolu Liverpool’da devam ettirebilmek, takıma her şeyimi verebilmek adına bu en doğru karardı. Anfield’a Şampiyonlar Ligi heyecanının geri gelmesi de bu kararı vermemdeki bir diğer faktördü.”
Kaynak: thefa.com

steven-gerrard

Yorum Bırakın