Böyle hakem mi olur “Lan”!

Bu yazıyı yazmak için iki gün bekledim, şayet maçtan hemen sonra otursaydım yazmaya (olmayan) kişiliklere hakaret, analı babalı küfürler ve daha bir çok hakedilen söz sarfedebilirdim.

Herkesin konuştuğu, hepimizin bildiği pozisyon 26. dakikada gerçekleşti.

Caner vallahi küfür etmedim diyor.
Veysel Sarı Ben küfür etmedim Caner’in de küfür ettiğini duymadım diyor.
Ama pozisyona 20 metre uzakta olan guzide hakemimiz Fırat Aydınus heeeyyyt Caner bana küfür etti al sana kırmızı bas git şimdi kararı veriyor.

Maç biter hakemin raporu ortaya çıkar. Ve Sonuç Caner hakeme “bunu vermeyeceksin hangisini vereceksin lan” demiş.
Rapordan sonra Veysel Sarı bir tv kanalına bağlanıp o lafı Caner söylemedi ben söyledim diyor.
Bu açıklamadan iki saat sonra MHK başkanı Caner hakeme lan demiş hakem de atmış diyor. Halbuki iki saat önce Veysel Sarı itiraf etmişti cümleyi kendisinin söylediğini.

Şimdi ne olacak? Caner’in cezası kalkacak mı? Veysel Sarı ceza alacak mı? Türkiye’de hiç bir şey belli olmaz hatta disiplin kurulundan Aykut Kocaman’a bile ceza çıkabilir beklenir herşey bu ülkede.

Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada zorla Fenerbahçe’ye de puan kaybettirme çabası başarı ile sonuçlandı. Başta Fırat Aydınus olmak üzere tüm Fenerbahçe düşmanlarını tebrik ediyorum. Özellikle 90+3 te ki Tello’nun Sezer’in kaşını patlatırken ki pozisyona iki metre mesafede olan yan hakemi, pozisyona 3 metre uzakta olan 4. hakemi iki kez tebrik ediyorum.

Fenerbahçe sizler gibilerden iyilik istemiyor, sadece adelet istiyor. Fenerbahçe’yi sevmeyebilir hatta nefret edebilirsiniz ama eşitsizlik yapmayın eğer bir kural varsa bunu uygulayın, ön yargılı olmayın, Fenerbahçe’yi bu şekilde kaybettirmeye zorlamayın, hangi takımı tutuyorsanız o takımın Fenerbahçe’yi bileğinin hakkıyla yenmesi için çabalayın.

Böyle oyunlarla Fenerbahçe’yi yıkamazsınız, gücünüz yetmez. Böyle yaparak ancak kendinizi küçültürsünüz. Fenerbahçe taraftarı sizler sayesinde daha da çok büyüyor, kulübüne, birbirlerine daha da çok bağlanıyor. Teşekkürler TFF, teşekkürler MHK, teşekkürler Fırat Aydınus, teşekkürler adaletli savcılarımız, teşekküler Türk polisi ve tüm rakiplerimize çok teşekkürler. Sizler olmasaydınız Fenerbahçe bu kadar büyük olmazdı…

Bu arada Sow’un attığı muhteşem videoyu görmeyen kalmasın yabancı basında bile bu gol dolaşıyor şuanda.

Yorum Bırakın