Bikafa.com

Kuşların cıvıltıları ufak ufak sabahımızı şenlendirmeye başladı. Havaların ısınmaya başlamasıyla beraber insanlar artık sokaklara dökülmeye başladı.

Ülkemizin bitmek tükenmek bilmeyen gündem kargaşası hayatı oldukça zor sayılabilecek bir seviyeye taşıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen bahar her zaman umudu temsil eder. Neşenizi yerine getireceğini umduğumuz bir siteden bahsedeceğiz.

Havalar ısındıkça kışlıklar bir kenara bırakılıp tişörtler çıkartılacak. Baharın içimize doldurduğu neşe giysilerimize yansıyacak.

Hepimizin hayatında önem verdiği özel bir yere koyduğu kıyafetleri vardır işte bikafa tam da bu noktada bize çok özel tasarım tişört teklifleri sunuyor.

Büyük firmalarla rekabet içine giren tasarım tişört sektörünün bu yeni girişimcileri, bünyelerine yeni tasarımcılar katmaya devam ediyor.Kendi tasarımlarının yanında sizlere çizdiğiniz resimleri, fotoğrafları tişörtünüze baskı yapma imkanı da sunuyor. Bu baskı imkanı çocuğunuzun yiğeninizin sizin için çizdiği bir resmi tişörte taşıyabileceğiniz anlamına geliyor ki anneler günü için, yakınınızdaki çocuklarla işbirliği yaparak hem bu çocukların kişisel gelişimine katkı sunabilirsiniz hem de anneleri sonrasında da babaları çok sevindirebilirsiniz.

Ben çocuğumun benim için için tasarladığı bir tişörtü giymeye kıyamayabilirdim bu fırsat kaçmaz. Kişiye özel tasarım konusunda size gereken tüm desteği sunan bu sitede hali hazırda birbirinden güzel tasarımlar mevcut.

Unutmadan eklemekte fayda var bebek zıbınına çok eğlenceli bir bakış getirmişler. Tasarımları herkesin çocuğuna giydirmek isteyeceği şeyler değil ama bebekken rakı balık baskılı bir zıbınla fotoğrafım olsa kesinlikle facebook profil fotoğrafı olarak onu kullardım

Tüm bunların yanında e-ticaret siteleriyle güven sorunu ya-şayanlar için tişörtü al kapıda ödeme seçeneği ile aslında dostlarımız dedikleri müşterilerine güvenli alışveriş imkanı sunuyorlar.

Sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla henüz haklarında bir şikayet olumsuz bir eleştiri yok. İletişime geçtiğimizde aldığımız yanıtlara istinaden; Herhangi bir şekilde memnun kalmamanız halinde ürün iadesi, değişim gibi yasal haklarınızı kullanmanız konusunda zorluk çıkartmıyorlar.

İşte sizler için seçtiğimiz bir kaç tişört ve sweatshirtler

degirmenler-Cift-tisoertue-2-adet-tisoert-600x600

Yorum Bırakın